Kuka Olen

ELÄMÄ KANTAA

Olen syntynyt Kainuussa, sieltä olen saanut imeä soluihini luonnon rauhan ja kauneuden. Jo lapsena opin luottamaan että Elämä kantaa eteenpäin. Vuosikymmenten jälkeen olen voinut antautua Elämäntehtävälleni toteuttaa niitä Unelmia, jotka ovat Sydämessäni.

ITSENI LÖYTÄMINEN

Suuri kiitollisuus on sydämessäni kaikista Elämän oppiläksyistä ja opettajista, joiden myötä olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin. Opiskelu on ollut intohimoni, Olen etsinyt itseäni monin tavoin, opiskellut Raja-joogaa, Reiki Masteriksi, NLP, intuitiivista hierontaa, Enkelten Kotikoulussa terapeuttiseksi energiaparantajaksi, ihmissuhdekoulutuksia, ratkaisu-ja voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi.

Viimeisten koulutusten myötä olen valmistunut Suomen Peter Hess Akatemian äänimaljahieronnan harjoittajaksi ja sointukylpyohjaajaksi. Olen opiskellut Maria Zavoun kristalliterapiakoulutuksissa 2011-2019.

Olen toiminut vuodesta 2017 alkaen itsenäisenä edustajana yrityksessä Synergy Worldwide.

Minulla on ollut Ilo toimia Viisaiden ja Rakkautta täynnä olevieni Opettajieni ohjauksessa. Työurani aikana olen toiminut mm hyvinvointikouluttajana, suunnittelijana, koordinaattorina. Jokainen askel on vienyt tielläni eteenpäin tavalla tai toisella.

RAKKAUDEN IHMEITÄ

Olen saanut antautua kokemaan mummina olon riemun. Lapsenlapseni ja koko lähiperheeni ovat minulle rakkaita ja viisaita Opettajia Elämänkoulussani. Olen heistä hyvin kiitollinen ja onnellinen. Elämän Ihmeet ovat läsnä joka päivä.

KULTAINEN HARMONIA - SIELUNI SOINTU

Sielutehtävääni toteutan Kultaisen Harmonian palveluissa. Kaikki oppimani, omat lahjani ja kykyni ovat käytettävissä työssäni kaikkien Korkeimmaksi parhaaksi.

Kultaisen Harmonian - Sieluni Soinnin tunnus on Rakkaus. Olen valinnut tehdä ilolla ja onnellisena sitä mitä rakastan.

Tahdon auttaa Sinua etenemään omalla matkallasi juuri niin kuin se on Sinun parhaaksesi. Sieluverkostoni värähtelee rakkauden, ilon ja valon taajuuksilla,

Olet Sydämellisesti Tervetullut Kultaisen Harmonian palveluihin eheytymään kehon, mielen ja sielun tasoilla.