HYVINVOINTIKONSULTAATIOT

Autan Sinua löytämään ratkaisuja oman hyvinvointisi parantamiseen, vapauttamaan omia voimavarojasi ja elämään merkityksellistä elämää.

Kultaisen Harmonian palvelukokonaisuudessa on nyt Synergy Worldwiden ravintolisät ja trulum ihonhoitotuoteet

Toimin itsenäisenä edustajana yrityksessä Synergy Worldwide

Synergyn huippulaadukkaat ravintolisätuotteet pohjautuvat tieteeseen ja tutkimukseen, tuloksiin.

Terveen ja luonnollisen ihon salaisuus; TRULUM ihonhoitotuotteet.

Pääset itse testaamaan tuotteita, ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.

Synergyn Pyrify ohjelman tuotteet on kehitetty koko kehon ja suoliston puhdistamiseen sekä mikrobiomin tasapainottamiseen.


www.synergyworldwide.com

Olen käyttänyt Synergyn ravintolisiä ja mikrobiomiystävällistä ruokavaliota maaliskuusta 2017 alkaen. Tarve löytää puhtaat, huippulaatuiset, turvalliset luonnonmukaiset tuotteet oli se, että kehoni oli epätasapainossa, vatsan, verenkierron, munuaisten, lihaksiston ongelmia, kylmät jalat ja kädet, univaikeuksia, osteoboroosioireita, väsymystä

Olen hyvin onnekas, että löysin Synergyn tuotteet, tuotteiden testauksen jälkeen huomasin että ne sopivat minulle ja auttavat minua voimaan paremmin, tuotteet ovat jääneet elämääni pysyvästi ylläpitämään hyvinvointiani.

Lääkärissäkäynti ja laboratoriotulokset vahvistavat hyvinvointitasoni nousua; kehoni toiminnot ovat normalisoituneet, veriarvot ovat hyvät, munuaiset toimivat hyvin, energiatasapaino on palautunut, nivelet ovat terveet ja joustavia, unenlaatuni on hyvä, olen hyvin energinen, mieli on iloinen,

Olen suuresti kiitollinen, että sain apua ja omien kokemusteni perusteella haluan jakaa Synergyn tuotteista tietoa eteenpäin sekä autan mielelläni testaamaan tuotteita.

Haluan auttaa Sinua parantamaan Elämänlaatuasi laadukkaiden terveysratkaisujen avulla.

Sinulle on mahdollista järjestää henkilökohtainen maksuton tapaaminen tai puhelinkonsultaatio, jolloin voimme kartoittaa hyvinvointiasi Synergyn ELITEHEALTH itsearviointi kysymyslomakkeella.

Hyvinvointikartoituksessa voit löytää uusia oivalluksia ja mahdollisuuksia oman terveytesi kokonaisvaltaiseen hoitamiseen.


Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen tai puhelinkonsultaatio.