Rentouttava äänimaljahoito

Äänimaljahoidossa kauniit, harmoniset soinnut hellivät aivojasi, puhdistavat ja rauhoittavat mieltäsi sekä rentouttavat kehoasi

Harmonisten äänten ja niiden värähtelyjen kautta soinnut koskettavat aivojen syvimpiä kerroksia, missä muodostuu hyvän olon välittäjäaineita.

Aivot saavat mahdollisuuden värähdellä alfa-aalloilla. Tätä tilaa voidaan kuvata luonnon rauhan värähtelytaajuudeksi. Tällöin aivosi saavat tilaisuuden muodostaa uusia hermosolujen välisiä yhteyksiä. Näin avautuvat luovuuden ja omien voimiesi uudet virrat käyttöösi.

Peter Hess -äänimaljojen, symbaalien, gongin, koshi-soittimen sekä kristallimaljojen ja kristallipyramidin korkeavärähteiset kristalliset soinnit auttavat kehoasi ja mieltäsi tasapainottumaan harmonisten äänten värähtelyihin.

Soittimien synergisesti toimivat äänivärähtelyt vapauttavat jumittuneita energioita, hoitavat solujasi ja kirkastavat ajatuksiasi sekä kohottavat energiatasoasi.

Äänimaljahoidon aikana voit lepäillä mukavasti patjalla lämpimän peiton alla tai halutessasi voit istua tuolilla ja antaa harmonisesti soivien äänivärähtelyiden huuhdella ja uudistaa kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

Rentouttava äänimaljahoitokerta sisältää keskustelutuokion, äänimaljahoidon ja rauhallisen palautumisen.

Äänimaljahoidon kokemus on jokaiselle henkilökohtainen. Yksi ääni on enemmän kuin tuhat sanaa

Sointu heläjää, Rentous kehossa, Rauha, Vapautuminen


HUOM! Hoidoilla ei korvata lääketieteellistä hoitoa vaan hoidot toimivat täydentävinä ja tukevina